A ni fino, ko lahko spremljamo Ljubezen po domače sedaj dvakrat na teden, in sicer ob sobotah in nedeljah. Kar več stvari se dogaja.

Tako smo že prišli do prvih žalostnih izločitev v oddaji. Od prve tekmovalke se je že poslovil simpatični čebelar Damjan, ki je izločil Janjo, čeprav smo vsi pričakovali, da bo glede na njun zmenek, izločil Moniko. Njegova obrazložitev je bila preprosta: “Malo se je nosila, pa je šla,” je rekel.

Tudi Janez bi moral izločiti prvo tekmovalko, vendar se je odločil, da bo z izločitvijo malo počakal, ga je pa zato naslednje jutro presenetila Lilijana, ki se je odločila, da bo njegovo kmetijo zapustila. Oba vidno ganjena sta se poslovila z lepimi besedami in kar ne moremo verjeti – ampak Janez je zajokal. Kljub vsemu ima srce na pravem mestu, čeprav po vasi o njem krožijo neprijetne govorice o tem, da je imel že precej žensk – tudi poročenih. Tako vsaj pravi Alenka.

Pri Francu je vse po starem, oziroma pravzaprav ni, Anamarija je priznala Jožici, da sta s Francem par, vendar intimna še nista bila. Joži jo je namreč še kar vedno spraševala o dogodkih v kamperju. Zvečer je bilo na posestvu Franca zelo veselo, novopečeni parček in Joži so namreč plesali in se veselili ob zvokih harmonike.

Tudi Jacqueline Kale se je morala posloviti od prvega tekmovalca, najprej je nahecala vidno zaljubljenega Boštjana, ki jo že ima na telefonu shranjeno kot ‘ljubezen’, nato pa povedala, da sta z Majem že dogovorjena, da zapušča njeno družbo.

Na Dolenjskem pa je Metka ne zmenek končno povabila tudi Brankota in kar ni mogla skrivati navdušenja nad njim, on pa je brezglavo blebetal kot vedno. Zdi se, da je Metka morda le malo zatreskana v postavnega možakarja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniki, ki so v tem tednu šokirali s svojimi dejanji ( 15. 11. – 22. 11. 2020)
Naslednji članekTako je Tjaša Kokalj Jerala že okrasila svoj dom