Po novem lahko priljubljeno oddajo Ljubezen po domače spremljamo ob sobotah in ob nedeljah. Tako je bil vikend res zanimiv.

Metko je Jože odpeljal na Bled, kjer so se ji uresničile dolgoletne želje. Želela je namreč belo poročno obleko in sanjski dan – vse to se ji je tudi izpolnilo. Na Bledu jo je čakala bela obleka, kočija in sanjski Jože, ki jo je popeljal okrog jezera. Metka navdušenja ni mogla skrivati, vseskozi se je smejala in vidno uživala. A ko sta se vrnila domov, jo je tam čakala Tanja, ki ji je sporočila, da mora eden izmed kandidatov zapustiti njeno posestvo. Odločitev za Metko ni bila težka. Odločila se je, da bo domov odšel Franc, ki naj bi prelomil obljubo in pogledal v kozarec. Bilo mu je hudo in menil je, da se je Metka narobe odločila.

Vir: Voyo.si

Medtem je ob Kolpi bilo precej vroče. Jacqueline se je odločila, da bo fante preizkusila v masaži. Slekla je brisačo in v kopalkah požela ogromno navdušenje. Fantje so imeli precej treme, zato vsem ni šlo dobro od rok. Zmagal je Sandi, ki ga je svetlolaska nato povabila na zmenek.

Vir: Voyo.si

Zadnje novičke

Prejšnji članekZnan slovenski par se je v petek razveselil naraščaja!
Naslednji članekTakšna hodi Helena Blagne po svetu. Bi jo prepoznali?