Od prejšnjega tedna oddajo Ljubezen po domače po novem spremljamo ob nedeljah. Včerajšnja oddaja nam je dala vedeti, da letošnja sezona glede ljubezni ni bila preveč plodna.

PREBERITE TUDI: Očitno bo Milan ostal sam

Na romantično potovanje sta odšla Darja in Marko. Že od začetka je bilo videti, da ga Darja ne zanima preveč, zato ga je direktno vprašala: “Imaš dekle?” Odgovoril ji je, da dekleta sicer nima, ima pa simpatijo in to ni ona. Darja sicer ni delovala preveč razočarano, saj se je med njima spletlo lepo prijateljstvo.

Ljubezen po domače
Vir: Voyo.si

Tudi Milan je svojo izbranko – Ireno, popeljal na izlet. Kot mu je že večkrat dejala, je od njega pričakovala več romantike, zato ji je podaril šopek vrtnic in darilo. Irena pa nad njim ni bila preveč navdušena, saj ji je podaril tangice in nedrček. To je zanjo pomenilo le, da jo želi spraviti v posteljo. Ob večerji se je med njima vnel celo spor, ki ne obeta nič dobrega. Skoraj zagotovo se tudi tukaj ne bo rodila večja naklonjenost od prijateljstva.

Miha se je moral odločiti, katero izmed dveh tekmovalk, bo izbral. Ni mu šlo od rok in zato je obe povabil na pogovor, kjer ju odslovil z lepimi besedami in željami, da si najdeta dobrega partnerja.

Ljubezen po domače
Miha ni želel prizadeti punc. Vir: Voyo.si

Do sedaj so se iskrice vžgale le med Patricijo in Gašperjem, ki sta svoje romantično potovanje že zaključila, kjer sta se imela lepo in zaljubljeno. Če bo iz tega nastalo kaj več, bomo videli kmalu. Držimo pesti.