V Kranjski Gori sta ostala le še dva kandidata, ki se borita za Nadino srce. Včeraj je morala izbrati in odločitev ni bila lahka.

Nada je priznala, da do zadnjega ni vedela, katerega kandidata bo izbrala. Ostala sta Ivan in Ibrahim. Da bi se lažje odločila, ju je prosila, da povesta svoje mnenje o njej.

“Hvala za prijetno druženje. Hvala, da sem bil lahko v bližini tebe. Tvoja odločitev je tvoja odločitev,” je mirno povedal Ivan. “Jaz v eni besedi sem se krasno imel. Res, tako je bilo fantastično, nisem pričakoval, da bo tako. Hvala lepa, res si bila zelo simpatična, zelo lepa in za mene je bilo vse v redu,” je čustveno povedal Ibrahim.

Pred odločitvijo ju je še vprašala, ali sta kaj živčna. Ivan je povedal, da je miren, da je odločitev njena, medtem ko je Ibrahim priznal, da je napet že ves čas.

Odločitev je bila težka Vir: Voyo.si

Kljub občutni razliki pri kazanju čustev se je Nada odločila, da na romantično potovanje povabi Ivana. Ta ji je priznal, da nikoli v življenju tega še ni doživel in se ji zahvalil za dano priložnost.

Ste pričakovali takšen razplet?

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Pusovnik se je odzvala na izjavo Gregorja Čeglaja, da je v Sloveniji prostor le za enega sanjskega moškega
Naslednji članekAndraž Uhan (Poroka na prvi pogled): njegovo telo je neprepoznavno