V oddaji Ljubezen po domače se za naklonjenost prikupne Mihaele Krajnc borita dva fanta. Prvi zmenek je določila njena babica, ki je presodila, kateri izmed njiju je spekel najboljši jabolčni zavitek. Zmagal je Uroš, ki je bil nad dejstvom, da gre na prvi zmenek vzhičen.

Izpovedal ljubezen

Zmenek se je odvijal na odeji v naravi in Uroš je kot strela z jasnega udaril: “Komaj sem čakal ta trenutek, da lahko Mihaeli izpovem vso svojo ljubezen, naklonjenost in predanost.”

Zahvalil se je za zmenek, za naklonjenost, za Koroško … A ga je Mihaela hitro popravila, da se za zmenek mora zahvaliti njeni babici. Uroš je nadaljeval, da bi ji rad nekaj pokazal in sledil je šok. Pokazal je tetovažo na roki, kamor je zapisal njeno ime. NAROBE. Zapisal je namreč Mihela in dodal srček.

Vir: Voyo.si

Naredil ga je samo zanjo, z največjo ljubeznijo. Vprašal jo je, ali jo dejanje fascinira. Ona pa je le odgovorila, da je zopet izpustil A v imenu in mu dodala, da se šele nekaj dni poznata. Uroš je nadaljeval, da se je v Mihaelo zaljubil na prvi pogled.

Mihaela je nato povedala, da si še nikoli noben fant ni tetoviral njenega imena, sploh pa ne narobe. Uroš jo je presenetil z dejanji in izpovedjo, priznala je, da se je malo oddaljila od vsega, ker vse skupaj poteka prehitro.

Kaj menite, kako se bo vse skupaj razpletlo? Bo Urošu uspelo osvojiti srce simpatične Korošice?


Zadnje novičke

Prejšnji članekLjubezen po domače: Nataši je dovolj, napoveduje tožbo
Naslednji članekLuka Basi je za rojstni dan doživel dve nori presenečenji!