Severina in Igor Kojić sta se 19. avgusta na zagrebškem sodišču sporazumno ločila. Prvič sta se poročila konec septembra 2015, za tem pa sta imela še dve poroki.

Dolgo se je namigovalo, da je zveza Severine (49) in Igorja Kojića (34) od lani v krizi. Zdaj se je par uradno ločil, vsaj tako so za Dnevnik.hr potrdili viri blizu pevke. Pevec in nogometni menedžer ter pevka sta 19. avgusta na zagrebškem sodišču podpisala sporazumno ločitev, za katero sta pet dni prej vložila zahtevo.

severina
Vir: Instagram profil Severine

Srbski mediji so trdili, da se je pevka prepirala z Igorjevimi starši, medtem ko je bila pri njem v njihovem domu v Beogradu. Po tem incidentu je sama prišla v Zagreb, Kojić pa je ostal v Srbiji. Že nekaj mesecev se govori o krizi v njunem zakonu in tega nista želela komentirati.

Mimogrede, Severina in Igor sta se poročila konec septembra 2015 v cerkvi Blažene Device Marije pri Sveti Elizabeti v istrskih Balah. Pevka je nato objavila fotografijo, na kateri sta s Kojićem oblečena skočila v bazen. Oktobra istega leta sta imela poroko v Beogradu, leto kasneje pa poroko v Zanzibarju.

Severina je sicer pred tednom dni pela našemu košarkaškemu junaku Dončiću in se ljubko stisnila v njegov objem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekČisto spremenjena Ana Maria Mitič. Bi jo prepoznali?
Naslednji članekUboga Eva Boto! Zdaj se nam že smili!