Heath Ledger je v oporoki iz leta 2003, dve leti pred rojstvom hčerkice Matilde, ki jo ima iz zveze z igralko Michelle Williams, vse zapustil staršem in sestram.

Po sodniških dokumentih, ki jih je njegova družina že podpisala v New Yorku, je imel Heath manj od 145 tisoč dolarjev, vključujoč Toyoto Prius, vredno 25 tisoč in 20 tisoč dolarjev vredne premičnine.

Njegov oče Kim je izjavil, da bodo za Matildo in Michelle poskrbeli, a želi njen oče Larry Williams vseeno vedeti točno vsoto Heathovega bogastva v času njegove smrti, da njegovi dekleti ne bi bili prevarani.

Larry je prepričan, da je Heathovo bogastvo veliko večje, a ga družina še ni objavila.

»Povedati bi samo morali, kam so šli njegovi prihodi in kjer se ta denar sedaj nahaja. Prepričan sem, da družina še vedno žaluje, a so njihovi odvetniki na sodišču v New Yorku že podpisali dokumente in menim, da je čas, da smo okrog tega transparentni. Ne vem, koliko je Heath vreden, a vsega zagotovo niso prijavili na sodišču.«

Ledgerjeva družina še ni podala odgovora na Larryjevo zahtevo, zanimivo pa je, da še tudi Michelle ni komentirala oporoke nekdanjega zaročenca.

Larryjeva zahteva je v javnost prišla samo dan zatem, ko je Heathov stric izrazil zaskrbljenost nad Kimove sposobnosti pravilnega ravnanja s Heathovo zapuščino, saj je v preteklosti že imel slabe finančne izkušnje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNicole bo izdelovala nakit
Naslednji članekKate v casinoju zaslužila 50. 000 funtov