V obrazložitvi ob zahtevi prepovedi približevanja Sama Luftija (33) je Lynne Spears navedla, da je imel Lufti popoln nadzor nad življenjem njene hčerke. Mama pravi, da je Lufti Britney drogiral, prevzel kontrolo nad njenim življenjem in financami ter da je mesece nadzoroval paparace, ki so spremljali pevko.

Lynne trdi, da je njena hči Sama spoznala oktobra 2007 in da jo je že takrat hotel kontrolirati. »Lufti je tekom nekega našega obiska razdrobil zdravila in jih podtaknil Britney v hrano,« odkriva Lynne, ki še trdi, da je Sam prerezal telefonske linije v hiši in Britney skrival polnilce za mobitel. »Kriči na njo in trdi, da kontrolira vse; od njenega poslovnega menedžerja in odvetnika, pa do varnostnika pred vhodom v njeno vilo,« je mama slavne pevke napisala v zahtevi za prepoved približevanja.

Mama Spears še odkriva, kako je po prepiru med Britney in Samom 28. januarja prišla do hčerke, a je ni bilo doma. Trdi, da je Sam rekel Brit, da prihajajo njeni starši in da nameravajo izpeljati intervencijo. Lynne še pripoveduje, da je Sam nekemu paparacu dal ključe od avta, da bi Britney odpeljal v mesto. No, Lynne je Britney vseeno počakala, Lufti pa ji je takrat rekel, da mora vse narediti tako, kot bo rekel on, v nasprotnem primeru pa bo celotno družino oblatil v medijih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVelike prsi Christine Aguilere
Naslednji članekNove tetovaže Angeline Jolie VIDEO