Na promociji Russellove avtobiografske knjige 'Booky Wook 2: This time it's personal', so mu postavili vprašanje, če bo kdaj zaigral skupaj s svojo Katy, ki je nedavno z Rihanno uživala v ženskem striptizu. »Izdala bova posnetek seksa! Dala vam bova, kar želite,« je odgovoril kontroverzni Russell in dodal, da je na svojo Katy zelo ponosen.

»V tem, kar počne, je zelo dobra in to je povsem drugače od tega, kar počnem jaz,«je rekel igralec in dodal, da je v njuni zvezi zelo zadovoljen.

In Katy, znana tudi po obilnem dekolteju, je res dobra v tem, kar dela, saj je za potrebe promocije svoje dišave 'Purr', ki je njena prva dišava in bo izdana novembra, skočila v lateks in se prelevila v poredno mačko.

»Našel sem nekoga, za katerega mi ni vseeno, tako da sprejemam kompromise in odraščam, tako kot so me učili v šoli. Ljubezen med dvema je z ene strani spektakularna, z druge pa najbolj običajna stvar na svetu,« je priznal Russell.

Čeprav se je predvidevalo, da se bo par poročil na nenavaden in luksuzen način, je sedaj jasno, da bo vse skupaj precej konzervativno. »Poročila se bova pred družino in prijatelji, vse bo normalno.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekSelena Gomez: Spregovorila o svoji modni liniji!
Naslednji članekSeksi latina Eva Longoria dobila svojo voščeno dvojnico