Nedavno je s soprogom Guyem Ritchiejem kupila hotel The Punchbowl, ki je bil nekdaj v lasti gangsterja Freddieja Foremana, zraven tega pa je na ameriški radijski eter že prišel prvi singel Madonninega novega albuma »Hard Candy«, »4 Minutes To Save The World«.

Rober DeNiro, Al Pacino, Barbra Streisand in mnoge druge zvezde so že leta stalni gostje hotela The Punchbowl, ki ga je pred nekaj dnevi kupila Madonna. Kot piše Digital Spy, se Madonna ne bo posvetila spremembam, ampak si želi, da bi hotel ohranil duh in avtentičnost zaradi katerega je danes eden izmed najbolj priljubljenih v Londonu. Vanj bo, na Madonnino povabilo, odslej prihajalo še več zvezd, ki so sedaj po premierah in koncertih pridobile še eno mesto več, kjer paparaci nimajo vstopa.

Čeprav svoj posel širi vsakodnevno, pa je Madonni glasba še vedno na prvem mestu in tako bo 28. aprila, še pred svojim 50. rojstnim dnevom, ki ga praznuje 16. avgusta, izdala nov album z naslovom »Hard Candy«. Prvi singel »4 Minutes To Save The World« se že vrti v ameriških radijskih etrih, pevka pa bo zanj kmalu posnela še provokativni videospot. Po objavi albuma se Madonna odpravlja na novo turnejo, s katero namerava ponoviti uspeh megalomanskega projekta »The Confessions Tour«, ki je iz nje naredil najuspešnejšo pevko v zadnjih dveh letih.

Da bo kmalu dopolnila 50. let, pa pevko sploh ne skrbi. »Petdeset ni slaba stvar. Zame je to še eden razlog več za veliko slavje. Fizično se počutim bolje kot pred dvajsetimi leti, saj sem v teh letih postala zrelejša.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekBenjija brani bivša
Naslednji članekJessica in Tony še vedno zaljubljena