Zvezdnica naj bi za svoj koncert na plaži Jaz, kjer so minulo poletje nastopali Roling Stones, zahtevala pet milijonov ameriških dolarjev, poročajo podgoriški mediji.

    "če bodo mestne oblasti priskrbele pet milijonov dolarjev, bi utegnila kraljica popa Madonna svoj 50. rojstni dan proslaviti delovno v Budvi," so zapisali. Če jim bo to uspelo, bo to prvi Madonnin koncert na Balkanu. Po neuradnih informacijah so se že začeli pogovori z njeno menedžersko skupino, ni pa znano, ali bodo lokalne oblasti pristale, da ji plačajo pet milijonov. Za koncert omenjenih rokerskih veteranov so odštele "le" 2,5 milijonona ameriških zelencev.

    Svetovna množična občila že namigujejo na turnejo, ki naj bi jo Madonna pripravila za 25. obletnico svojega dela. Na lanski turneji z naslovom Confessions je podrla vse rekorde v zaslužku dotlej, razglasili pa so jo za najuspešnejšo pevko v zgodovini, ker je z izvedbo 60 koncertov zaslužila 200 milijonov evrov. Črna gora si od njenega obiska obeta dobro promocijo, saj je znano, da so bili nekateri njeni nastopi razprodani v nekaj urah po začetku prodaje vstopnic


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Teden mode v Milanu in podelitev BET nagrad
Naslednji članekNočni klub Kate Moss in Kelly Osbourne