Pevka naj ne bi imela nikoli dovolj te vode, katere ena steklenica stane 5 dolarjev, in se zato vedno prepriča, da ima dovolj zaloge pri roki.

Vir je za ameriško revijo In Touch Weekly povedal: »Madonna popije ogromno vode, to je njena skrivnost za vzdrževanje lepe postave. In voda Kabbalah je edino, česar se dotakne. Zato se vedno prepriča, da jo ima nekaj pri roki in da ji jo pošljejo dovolj na tisti konec sveta, kamor odpotuje, če se odpravi na potovanje.«

Vodo Kabbalah so izdelovalci opisali kot: »Kabalistični blagoslov in meditacija, ki je uporabljena pri ustvarjanju te vode, naredita elegantne in uravnotežene kristalne strukture v njej. To je zelo pomembno. Kabbalah voda je originalna kopija informacij življenja, ki so v modernem svetu.« Nekateri vodje pri ustvarjanju vode trdijo celo, da ima ta voda tako moč, da lahko zdravi bolezni, vključno z rakom in aidsom.

Madonna je vdana privrženka kabale že od 90-ih. V letu 2006 je bilo razkrito, da je 49-letna pevka, ki ima dva sinova in eno hčerko, v zadnjih štirih letih zapravila 2,4 milijonov dolarjev za promoviranje te vere po svetu.

siol.net


Zadnje novičke

Prejšnji članekPravi superjunak
Naslednji članekRaje v Baru kot v Big Brotherju