Ogledali in naposlušali smo se pesmi, s katerimi bo Magnifico navdušil vse oboževalce, ki ga že težko pričakujejo. Z njim in fanti smo tudi prijetno poklepetali ter se prepričali, da je Magnifico fant od fare. Sexy boy, avanturist, iztirjen voajer, manijak, čefur, peder, nepopravljivi blefer … Skratka, Magnifico je letos že koncertiral v Španiji, Moskvi in Monaku, pred poletnim vrhuncem (nastopom na razvpitem danskem festivalu Roskilde) pa bo nastopil še pri nas.

V galeriji si lahko ogledate fotografije, ki so nastale ob našem obisku. Nas je navdušil že na vajah, torej se nam zagotovo obeta fantastičen nastop!

Kljub uspešnosti pa pevec nikoli ni poznal zvezdniških muh, temveč je občinstvo hitro začutilo njegovo iskrenost. Njegova izvirnost in neposrednost je navdušila, njegove pesmi pa izžarevajo tudi družbeno kritičnost. Pred kratkim se je Magnifico odločil, da bo prestopil k založbi Piranha Records, za katero pravi, da se posveča področju, ki mu žanrsko pripada tudi sam. Pevec se je razgovoril tudi o problemih s hrbtenico in izzivu biti oče, o čemer lahko več preberete v reviji Obrazi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKate v varnih rokah svojega Jamesa
Naslednji članekU, kaka ritka … U, kaka ritkica!