Maite je 4. aprila začela snemati tudi telenovelo Cuidado con el angel. To bo njena prva telenovela, v kateri igra glavno vlogo. Skupaj z njo pa se bo v glavni vlogi preizkusil tudi igralec William Levy.

Uradna stran telenovele Cuidado con el angel

Maite je za oddajo LA OREJA javno povedala:
“Srečna sem. Zasedba je odlična. Kaj pa vam naj povem o glavnem igralcu? O njemu ni kaj reči. Lep William Levy.
Mislim, da te življenje vedno malo po malo preseneča. Jaz se v mojem primeru ne morem pritoževati, sem srečnica, saj so se mi brez da bi načrtovala ali pričakovala, zgodile zelo lepe stvari. “

Kaj pa RBD?
“Res je, da se zdaj temu ne bom mogla posvečati 100% vendar pa so moje obveznosti in moje srce še vedno z RBD in tako bo tudi ostalo. Delali bomo skupaj/timsko in poskušali urnike čim bolj uskladiti. Tako da bom lahko na turnejah in tudi na snemanjih telenovele.”

Tudi Pedro Damian je povedal, kaj se bo zgodilo z RBD, zdaj ko je Maite sprejela glavno vlogo v telenoveli:
“Snemala bo telenovelo, obenem pa bo izpolnjevala obveznosti z RBD (koncerti, najpomembnejše promocije …). Nekaj stvari res ne bo počela, ampak te bodo minimalne. Je zelo sposobna in bo zmogla. Edino kar je, zelo malo bo spala.

Ali bo leto 2008 zadnje leto za RBD?
“Sestali se bomo in se pogovorili. V 2008 bomo še delali. Veliko je dela, tukaj je še turneja, najverjetneje tudi film. Ne vem, mislim, da bo zelo odvisno od njih samih in tudi od občinstva/fanov.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekSienna Miller si je opekla dojki
Naslednji članekPeter Andre bi rad posvojil Harveyja