V soboto popoldan je imela Maja Keuc očitno dovolj, saj je na facebooku javno objavila, kdo ji je dolžan denar.

“Nikoli si nisem mislila, da bom morala kdaj javno koga objaviti vendar je bilo prijaznih opozoril čez celo leto sedaj dovolj,” je izdala Keučeva.

Pred slabim letom in pol je namreč skupaj z glasbeniki nastopila v Salonu uporabnih umetnosti, koncert pa je bil razprodan. Nato je po dveh mesecih sledil še en, ki je bil prav tako razprodan. Maja pravi, da je plačilo za svoj koncert prejela šele pred dvema tednoma, ostali glasbeniki pa ga verjetno ne bodo nikoli.

Je to zato, ker ima raje Švedsko kot Slovenijo?

“Ne gre se za to, da bi bilo naše življenje odvisno od tega “bajnega” honorarja, gre se za način in odnos do glasbenikov,” je še dodala, ob tem pa je kaj hitro dobila pod nos. Če ti je več do Švedske kot Slovenije se ne smeš pritoževati …….v Sloveniji ogromno naročnikov ne plačuje v rokih ali celo nikoli,” se je glasila izjava ene od komentatork. Keučeva ji je nato hitro odgovorila in dejala, da ni nikoli rekla, da ji je več do Švedske kot do Slovenije. “Zanimiva sklepanja imate ljudje, ki z mano v življenju niste spregovorili ene besede,” še pravi Maja.

PREBERITE TUDI:  Novo obdobje! Maja Keuc je razdrla zaroko s Švedom