Nedavna predstavitev v Zagrebu, ko je Eva kot gostja svoj vokal posodila italijanski skupini Theatres des Vampires na promociji njihovega novega albuma Anima Noir, je očitno obrodila sadove, saj so Makeup2 kmalu po koncertu dobili ponudbo za nastop na glavnem odru Istrarock festivala v Labinu.

Tja se bodo odpravili 18. julija, kot je pri njih že v navadi, pa bodo nastop na festivalu izkoristili tudi za krajši skupni bendovski dopust. Čeprav so se letos zaradi priprave novega albuma malce umaknili s koncertnih odrov, pa bodo prav v Labinu prvič predstavili del novega repertoarja, ki bo za tamkajšnjo publiko v angleškem in hrvaškem jeziku. Za slovensko tržišče pa bodo še naprej ustvarjali v slovenščini, pravijo.

Že kmalu za festivalom na Hrvaškem pa jih čaka še ena pot v tujino, in sicer v Rim, kjer je v dogovorih nekaj koncertov skupaj s Theatres Des Vampires. Kot gostje bodo ob koncu poletja nastopili na predstavitvenih koncertih novega albuma italijanske goth-rock skupine. Kljub temu pa bo tudi dovolj časa za počitnice v prvi polovici avgusta.

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članekReese nakupuje