Pete Doherty naj bi za nastop zahteval le 100 funtov, Amy Winehouse pa je ostala brez ameriškega dovoljenja za vstop v državo in se zato ne bo pojavila na podelitvi Grammyjev.

Frontman Babyshamblesa je izpolnil željo nekemu dekletu, ki mu je ponudila, zanj borih, 100 funtov za nekaj pesmi na svoji rojstno dnevni zabavi, novica o ‘ugodnem’ Pateu pa se je hitro razširila, zato je pevec za?el prejemati na stotine klicev. Pete je hitro spoznal, da gre pravzaprav za donosen posel, saj lahko v enem ve?eru obiš?e kar nekaj zabav. ?e njegov ‘honorar’ primerjamo s Celine Dion, ki ji je brunejski sultan za nastop odštel kar 3,1 milijona funtov, pol manj pa je prejel njegov kolega George Michael, lahko hitro ocenimo, v katero smer se giblje njegova kariera.

Medtem ko je Pete dobesedno na ‘razprodaji’, ima Amy popolnoma druga?ne težave. Kljub temu da je nominirana v kar šestih kategorijah ji ameriške oblasti niso izdale delovnega dovoljenja za nastop na Grammyjih, zato naj bi na podelitvi sodelovala kar prek satelitske povezave.

TOcnoTO.tv


Zadnje novičke

Prejšnji članekTočnoTO paparaci dneva – 08.02.2008
Naslednji članekCharlize je ženska leta VIDEO