Pripravite se na polno luno 28. marca, ki bo v znamenju tehtnice. Tehtnica je jasna in sposobna prepoznati, kaj je pred vami. Ta kardinalni zračni znak je navdušen nad lepoto, romantiko in drugimi ljudmi. Tehtnica je namenjena negovanju svojih odnosov z intelektualno stimulacijo in ljubečimi izrazi ljubezni. Vendar vas bo morda presenetilo, ko boste ugotovili, da lahko ta polna luna povzroči težave v odnosih, ki jih je treba odpraviti. Polna luna bo nasprotovala Veneri – planetu ljubezni in prijateljstva – kar lahko razkrije antagonistične sile v vaših odnosih. Na srečo obstaja veliko vesoljske podpore, ki vam bo pomagala, da boste rešili ta vprašanja in se pri tem okrepili. Ta polna luna bo tvorila tudi trigon z Marsom, stalnim Saturnom in severnim vozliščem usode. Poglejte v prihodnost in kakšni bi lahko vaši odnosi postali s trdim delom in predanostjo.

Sporočilo te polne lune je edinstveno: NE PUSTITE LEPIH BESED IN JIH NE SPREGLEJTE. ZAUPAJTE SVOJIM INSTINKTOM, nikoli do sedaj vas še niso razočarali, v obdobju tokratne polne lune pa bodo še bolj pravilni kot kdajkoli prej.

Dvojčka: Izkoristite svojo potrebo po užitku in romantiki

Ta polna luna bi lahko bila najlepša polna luna, ki ste jo doživeli letos, dvojčki. Navsezadnje gre za izkoriščanje vaših ustvarjalnih talentov in želje po izražanju. Ta polna luna vas spodbuja, da pogledate globoko vase in najdete pogum, da sprostite svoje pristno bistvo, da ga lahko vidi ves svet. V vas živi mali Peter Pan; del vas, ki nikoli ne bo zares odrasel. Ponovno se povežite s svojo otroško stranjo in pozabite na to, kaj drugi mislijo, ker se preveč zabavate, da bi vam bilo mar.

Vodnar: Iščete resnico in raziskujete neznano

Ta polna luna začenja pustolovščino, vodnar. Vleče vas iz območja udobja in spodbuja, da raziščete neznano, rečete “da” priložnostim, ki vas izzivajo, in sprejmete vznemirjenje uživanja v nečem, kar vas osupne. Pravzaprav bi vam ta polna luna lahko pomagala zajeti povsem novo perspektivo. Pomaga vam lahko pri spoznavanju konceptov, ki izboljšajo vaše razumevanje sveta. Pomaga vam lahko, da postanete bolj odprte, strpne in filozofsko inteligentne osebe. Sprejmite vse to.

Tehtnica: Veliko se naučite o osebi, katera postajate

Pripravite se na sprejetje globlje povezave s seboj, tehtnica. Ta polna luna razkriva o vas stvari, ki jih morda še niste dojeli, na primer, kdo ste pod vsem tem. Spoznavanje samega sebe in tega, kako ste se razvili, vam bo omogočilo, da se počutite samozavestno in motivirano za uresničitev vsega, o čemer ste sanjali. Čeprav se vam zdi zastrašujoče, vas bo razumevanje vašega pravega jaza osvobodilo. Sprejmite spremembe, ki jih prinaša ozemlje spoznanja, kdo ste v resnici. To je močan trenutek v vašem življenju.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekVAU! Te fotografije, na katerih blestita Miran Rudan in njegova žena Anita Rudan, morate videti
Naslednji članekNa male zaslone se vrača Jonas Žnidaršič!