Marec je mesec, ki je v veliki meri namenjen ženskam. Osmega marca praznujejo ženske, petindvajsetega marca mame. Ne smemo pa pozabiti niti dvanajstega marca, ko praznujemo gregorjevo in na naše moške, ki praznujejo desetega marca.

Pa vendar se bomo tokrat osredotočili na ženske, ki si zaslužijo še posebno razvajanje in čas zase. Marsikatera ženska se namreč ne zaveda, kakšno moč in vpliv nosi v sebi. Seveda so si karakteristike žensk različne, navsezadnje je čar v tem, da niso enake, a kljub temu imajo nekaj skupnega vse ženske.

Ženske si želijo in potrebujejo razvajanje, pozornost in čas. Zato drage dame, če ne drugače, se razvajajte vsaj v mesecu marcu, ki je namenjen vam. Naj ne bo denar izgovor, razvajate se lahko zelo ugodno v domačem okolju z izdelki, ki vam jih nudi Notino.

Čisto premalokrat si vzamemo čas za razvajanje kože na obrazu. A prav ta bi morala biti deležna posebne nege, saj je vseskozi izpostavljena raznim vremenskim vplivom.

Koža na obrazu je vsakodnevno izpostavljena soncu, vetru, dežju in drugim snovem, ki jih najdemo v zraku.

Zato imamo vprašanje za vas. Kdaj ste nazadnje poskrbele in razvajale svoj obraz? Se ne spomnite, kajne? Sedaj lahko to spremenite in si privoščite več kot potrebno razvajanje večkrat po zelo ugodni ceni.

Pri Notinu imate pestro, ugodno, kvalitetno in kakovostno izbiro izdelkov.

Privoščite svojemu obrazu derma roller. Se sprašujete, o čem govorimo, ker še niste slišale za to? Nič hudega, naj vam v nekaj stavkih razložimo, da gre za valjček z iglicami iz medicinskega jekla. Ti posebni valčki ustvarjajo mikroskopske vbode na površini kože, s tem pa spodbudijo njeno regeneracijo.

Zoë Ayla Micro-Needling Derma Roller Set

Vaša koža nujno potrebuje tudi piling obraza, saj veste, da je pomembno, da vse odmrle celice dobro očistite iz obraza. Zato si privoščite najboljši piling za obraz in dovolite koži, da zasije v vsej svoji čistoči, gladkosti in sijaju.

Saffee Cleansing Sugar Face Scrub

Seveda ne gre brez serumov za obraz. Serum za obraz je težka, a nujna izbira. Vsaka ženska ima namreč drugačen tip kože, zato izberite serum, ki najbolj ustreza vaši koži.

Serum za obraz The Ordinary Salicylic Acid 2%

Nič več ni izgovorov, da so tretmaji predragi, ali da nimate časa, da bi se razvajale. Sedaj lahko vso razvajanje, ki ga potrebuje vaša koža, naredite doma. Kar pa je zares čudovito, je to, da lahko na tretma razvajanja povabite še svoje prijateljice in združite koristno s prijetnim.

Zagotavljamo vam, da se boste po takšnem tretmaju počutile kot prerojene, zato ne oklevajte in preverite pestro ponudbo, ki vam jo nudi Notino, in zraven pošljite sporočilo še prijateljici, da se vam pridruži. Ne samo, da bo vaša koža gladka in sijoča tudi vaša duša, bo napolnjena od energije, ki jo bo deležna ob pogovoru s prijateljico. Seveda pa se lahko razvajate tudi same in uživate v svilnatem občutku kože po tretmaju, ki ga boste naredile.

Ne pozabite nase, uživajte v življenju in trenutkih razvajanja.

 

Sponzorirana objava.

 

Prejšnji članekAlenka Košir je ob nedeljah pridna. To je počela za celo družino
Naslednji članekAleš Ciuha (Poroka na prvi pogled) je takole užival. Mu je družbo delala nova srčna izbranka?