Čeprav menijo, da so hollywoodske zvezde bogate s poželjivimi atributi, pa so Britanke manj samozavestne, ko gre za vprašanje o njihovi sposobnosti zapeljevanja, saj se ne počutijo preveč zapeljive in zaželene, kar je pokazala druga anketa, iz katere je jasno razvidno, da je umetnost zapeljevanja v Britaniji v fazi umiranja, saj se kar 51% žensk ne spominja, kdaj so se nazadnje z nekom spustile v flirt in menijo, da se to dandanes dogaja samo še v filmih.

Nova obleka, kompliment s strani ljubljene osebe ali lepo spodnje perilo so samo nekatere od stvari, ki bi Britanke lahko spodbudile k zapeljevanju. Polovica vprašanih je trdila, da se najbolj seksi počutijo v črnem spodnjem perilu, 69% pa jih je priznalo, da jih najljubši parfum spomni na seks.

Rezultati ankete pa so razkrili še eno skrivnost-Britanke menijo, da bi morala imeti najpopolnejša in najzapeljivejša ženska na svetu belo obleko Marilyn Monroe, oči Halle Berry, nos Jennifer Aniston, ustnice Angeline Jolie in lase in telo Kelly Brook. Spoj takšnih zapeljivih atributov so mediji poimenovali »Angelle L’Brook«.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKlemen nima časa za hrano
Naslednji članekMama Hilton bo igrala v seriji