Marjetka Vovk je v šoku. Mož Raay, katerega pravo ime je Aleš Vovk, ji je prikrival tako veliko in pomembno stvar. Mu bo lahko oprostila?

Marjetka, ki jo trenutno spremljamo kot žirantko v šovu Slovenija ima talent, ima skupaj z možem Raayem prvo koncertno turnejo po Sloveniji. Odzivi ljudi na njune koncerte so neverjetni in vsi so očarani in navdušeni nad njima.

Je pa tokrat za presenečenje in pravi šok poskrbel kar sam Raay. Svojo ženo je namreč tako lepo presenetil, a hkrati šokiral in spravil do solz. A brez skrbi Marjetka je na vse že pozabila in v njenem srcu, je samo ena velika sreča in zadovoljstvo.

Presenečenje, ki bo ostalo večno.
Vir: Instagram

Marjetka je cel dogodek opisala v parih stavkih. Takole je zapisala: “Po vseh teh letih me še vedno zna spraviti v jok in šokirati. Ampak na kaj takega, nisem pomislila niti v sanjah. 😱😱🙊 Pred celotno glasbeno sceno in javnostjo je šel Raay na kolena ter razkril srčno darilo za najinih 20 let skupnega življenja. 😭 Presenečenje, ki ga ne bom pozabila nikoli. Razkril je, da se bo zgodil največji koncert do zdaj ➡️ 25.5.2024 v Križankah.🎉🎤 In moja reakcija? 😭😭😭🙊 Nepozaben spomin.”

Ne pozabite torej 25. maj 2024 se nam obeta pravi spektakel.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Miha Hercog s tem, kar je storil, želel sporočiti, da še ni prebolel Saše Lendero?
Naslednji članekStopili se boste, ko boste videli, kaj je Luka Dončić naredil za svojo hčer