Pravi, da je vedel, da se vsaka kariera enkrat konča ter da si lahko samo želimo lepega slovesa ter da za mlade generacije ostane spomin, kako se igra s srcem. Pravi, da ga na košarko ter na klub vežejo resnično dobri in nepozabni spomini ter izkušnje, ki mu jih ne glede na vse nihče ne more vzeti.

Vesel je, da se tudi hčerki navdušujeta za šport. Starejša, Tara, je članica navijaške skupine, mlajša, Ela, pa zaenkrat samo še sedi na žogi, toda vsak začetek je dober. Tudi njegova žena Vesna je nekdanja profesionalna košarkarica in na račun njunega prvega zmenka se kar nekajkrat pošalita, saj je takrat Marko zadel 9 prostih metov, Vesna pa kar 43 in ga s tem pred prijatelji precej ‘ponižala’.

V Ljubljanskem klubu pa gojijo še en čudežni up, to je košarkar Miha Zupan, ki je prizadet s 98% izgubo sluha, prav tako pa tudi njegova žena Maja. Vsakdo, ki je mnenja, da drugačni ne morejo živeti normalnega družinskega življenja, pa se je na tej točki krepko zmotil. Miha in Maja skupaj s hčerkico Luno Mijo, ki sliši zelo dobro, živita tako kot vsak človek z odličnim sluhom.

Kljub temu, da majhna Luna sliši odlično, se njena starša z njo pogovarjata tako verbalno kot znakovno, saj se jima zdi, da je znakovni jezik zelo lep in ji v življenju lahko pride še kako prav. S tem pod nobenim pogojem nimata v mislih, da bi hčerkico ‘zdresirala’ tako, da bi jima prevajala na najrazličnejših ustanovah, saj bi jo s tem oddaljila od normalnega otroštva.

Za konec sta še z nasmehom na ustnicah priznala, da si želita še enega otroka ter zelo majhno razliko med njima. Čeprav je Maja lani spontano splavila, se po Mihovih besedah trudita, da Luna ne bi predolgo ostala edinka.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna pomaga deklici, oboleli za levkemijo
Naslednji članekObleci se kot zvezda….