Marko Potrč je razkril družinsko zgodbo. Zgodbo, ki stoji za, vsem tem čemur so se zadnje čase posvečali in v kar verjamejo.

Kot je razkril gre za filozofijo, ki se jo držijo tudi sami. V zapisu na družabnem omrežju je zapisal takole: “3, 2, 1 … MI SMO PRIPRAVLJENI!
Family power! @vitaminklinik.si je online! Poleg tega, da gre za filozofijo, ki se je že od nekdaj držimo tudi sami – čisto, zdravo in s tem tudi učinkovito (če vas zanima več, lahko preberete na naši strani, tukaj s tem vsekakor ne bom pretiraval) – se za tem skriva zgodba skoraj kot iz filma.

Pravzaprav gre za družinsko zgodbo. Pa ne toliko v smislu klasičnega družinskega podjetja, kjer tudi otroka delata. Pri njiju mora biti otroštvo še zmeraj na prvem mestu. Čeprav… tudi Tilen je pomagal v skladišču in spoznaval vrednote za življenje: vsako delo je častno in vsako delo opravi tako, da nihče ne bo za teboj popravljal (če pa bi že bilo treba, pa imamo veliko srečo, da je vodja skladišča Jan izredno natančen, a hkrati tudi takten in ob majhnih »spodrsljajih« ne uniči otroške vneme 😉 )
Družinska zgodba se bolj navezuje na to, da smo vsi za to novo zgodbo nekaj »žrtvovali«. Naj bo to v obliki precej manj časa za skupne aktivnosti in so zato več prevzeli dedki, babice in tudi prijatelji. Ali pa krepko pomanjkanja časa za naju z Lili, ker smo res vso energijo usmerili v današnji dan. In ta energija je bila zmeraj pozitivna!

 

 

Vir: Instagram profil Marka Potrča

Jaz se pač rad povezujem in po svetu hodim nasmejan. Tako so iz novih poznanstev nastala nova prijateljstva. In tako smo od novih prijateljev, navdušenih nad našo energijo ter predanostjo lepšemu jutri, prišli do novih sodelovanj. Od zametkov in začetkov, ki so se tako popolnoma nenačrtovano, naključno zgodili na Švedskem, pa je bila gora priprav, pisanja, organizacije, neprespanih noči ter urejanja nešteto stvari. In odkrito, vesel sem, da je tako. Brez nič ni nič v življenju. Vesel sem, da se skozi našo novo zgodbo tega učita tudi otroka. Kot sem že rekel nekaj dni nazaj; ne jamramo, iščemo rešitve 🙂
A nekatere se zgodijo po spletu naključij. In tiste so ponavadi najbolj čudovite.

p.s.:
Te fotografije so čisto sveže. Končno smo vsi skupaj, po več dneh za računalniki od jutra do večera, prišli do plaže. V planu je kopanje. In to nočno! :D”

Srečno na novi poti.

Vir: Instagram profil Marka Potrča

Zadnje novičke

Prejšnji članekManca Špik: težave se kar ne končajo! Zakompliciralo se je
Naslednji članekAnela Šabanagić v objemu svoje prvorojenke, poglejte, kakšne lepe lase ima