Marko Potrč z družino ponovno živi na Švedskem. Marko in Lili želita svoji družini omogočiti čim bolj normalno življenje in otroštvo njunima otrokoma. Na Švedsko ju veže tudi delo. Pred enim letom, ko so se prvič podali na neznano pot, se je rodil družinski projekt.

Njuna otroka Tilen in Inja tako šolo obiskujeta na Švedskem. Njihov šolski sistem se od našega seveda močno razlikuje. Kljub temu sta se na to navadila in tam nadvse uživata. Živita brezskrbno z nasmehom na obrazu. Marko je delil fotografijo in pokazal kako z Injo uživata, medtem ko čakata na Tilna.

Vir: Instagram profil Marka Potrča.

Zraven fotografije je takole zapisal:

MI ‘MAMO SE FAJN, ČE VAM PRAV JE ‘AL NEEE! 😁

Ob dnevih, ko čakava na Tilna, ker s šolo zaključi kasneje, pogosto sediva tukaj. Inja si izbere kakšno majhno sladičko, jaz si naročim espresso. Včasih debatirava, včasih jaz delam na računalniku ona riše, včasih gledava funny videos… danes pa sva se smejala zelo na glas. In vseeno nama je bilo za ves svet tisti čas.
Ker otroci to potrebujejo. Brezksrbnost.

S tem najinim brezskrbnim, “ne-zakritim” smehom pa sva ogrožala zgolj eno stvar – rahel rutinski dolgčas natakarice, ki se nama je krepko nasmejala 😁

Takšne trenutke privoščim in želim vsem!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekPolona Kranjc (Kmetija) išče pomoč! Ne zmore več sama
Naslednji članekBQL: velika skrivnost je razkrita!