Marko Potrč je v času korone bil marsikomu s svojim mnenjem trn v peti pa, vendar je bil marsikomu vzor in spodbuda, saj je svoji družini omogočil normalno življenje.

Marko pa je tokrat na družabnem omrežju razkril, kdo je zanj superjunak. Z zapisom, ki ga je delil je marsikomu orosil oko. Takole je zapisal: “MOJ SIN JE ZAME SUPERJUNAK!
S sinom Tilnom sva v času, ko so treningi doma bili praktično prepovedani, v deželi daleč proč, sicer trenirala. Kolikor se je le dalo sem skrbel, da ohrani stik s športom. Sva plavala, tekla, z mano pa je tudi kdaj obiskal fitnes. A daleč največji napredek je letos naredil, ko smo se vrnili in je spet lahko treniral z vrstniki. Pa ne bom zdaj razlagal, kako zelo ponosen sem, ker nevrjetno napreduje na kolesu, ker ga le še s težavo držim v teku, v plavanju pa je itak že daleč pred mano. A ko mi je na koncu priprav triatlonskega kluba, kjer sem ta teden pomagal kot “pomočnik trener”, tempo na teku navil na 3.45/km, sem med lovljenjem sape razmišljal, kako velik motivacijski in nasploh neverjeten vpliv ima trening s sovrstniki nanj. Ne samo, da se je njegova zmogljivost, forma dvignila s svetlobno hitrostjo. Tukaj je še veliko več! Druženje, prijateljstva, dogodivščine, ustvarjeni spomini… Zame je nekaj najlepšega videti to mladino nasmejano. To druženje je nekaj, kar jim bo ostalo vse življenje v spominu. To je nekaj, kar našim otrokom ni imel in nima pravice vzeti nihče. Hvaležen sem vsem, ki se trudijo tudi v teh bizarnih časih otrokom in mladini zagotoviti spomine za vse življenje!”

Vir: Instagram profil Marka Potrča
Vir: Instagram profil Marka Potrča
Vir: Instagram profil Marka Potrča
Vir: Instagram profil Marka Potrča
Vir: Instagram profil Marka Potrča

© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekSte vedeli, kaj na morju počne Eva Boto?
Naslednji članekLaura Beranič (Sanjski moški) je opravila lepotni poseg