Maša Levačič je z nami delila zelo veselo novico. Naredila je pomemben korak v življenju.

Mašo smo lahko spoznali v eksperimentu Poroka na prvi pogled, kjer svoje ljubezni ni našla. Je pa vseeno z nami delila novega, ter nam pokazala, kaj je bil razlog, da je dan preživela v postelji.

Vir: Instagram

Z nami pa je tokrat delila veselo novico. V svojem življenju je namreč naredila velik korak naprej. Podala se je na samostojno pot, pri tem pa zapisala takole:

“I did it 📸.. postala sm samostojna podjetnica za fotografijo in post produkcijske dejavnosti @pic.perfect.production … svoj hobi sem spremenila se v biznis 😁.. poleg svoje ze obstojece sluzbe se bom zdej ukvarjala se profesionalno s fotografijo… mogoc se komu ne zdi glih pomebn dosezek ko odpres sp ampak jst sem zelooo zeloo ponosna sama nase ❤️… v zivlenju je treba proslavljat vsako malenkost in vsak mini dosezek.. to sm si zelela ze zlo dolg casa pa se mi je vedno zdel da se ni pravi trenutnek ampak konc koncev ce cakamo na pravi trenutek se nikol nebomo premaknili… zato sem si izbrala danasnji dan in poskrbela da bo to pravi trenutek za nov korak v zivlenju… hvala vsem od katerih sem se ucila in hvala vsem “modelom” na katerih sem se lahko ucila… 😍 in hvala vsem ki me boste pri tem podprli ❤️❤️”

Čestitke in srečno na novi poslovni poti.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekJana Morelj in Urška Majdič sta objavili tole! Bi lahko verjeli?
Naslednji članekAnsambel Modrijani so s tem dejanjem močno presenetili. Kaj se dogaja z njimi?