Maša Merc se je v soboto v mariborskem Cineplexxu premiere filma Angry Birds udeležila s svojima otrokoma Stašo in Jašo. 

Najmlajši so na premieri uživali ob slikanju z Angry Birds maskami, za dobro vzdušje sta poskrbela moderatorka Alenka Kolman ter Sebastian. Pravi Angry Birds ples pa je pripravila skupina mladih plesalcev Plesne šole Sebastian.

Mariborsko premiero sta obiskala tudi Bomba (črni ptič), ki mu je glas posodil vedno nasmejani Štefan Kušar in režiser slovenske sinhronizacije, Jernej Kuntner, ki je otrokom zaupal nekaj zabavnih prigod s snemanja.

To, da je Angry Birds film težko pričakovana animirana komedija letošnjega leta, ni nobena skrivnost, zakaj pa so ptiči tako jezni, sta med prvimi v družbi svojih otrok preverili Katja Koren Miklavec ter Maša Merc. Nad odštekanimi ptiči je bil navdušen tudi fotograf in velik ljubitelj filmov, Tibor Golob

Pred odhodom domov še sladko presenečenje
Odštekani ptiči – Rdeči, divji Žak in razburljivi Bomba so navdušili gledalce, ki so se po ogledu filma še malo posladkali. Za sadno in sladko presenečenje sta poskrbela Vesna Budja ter Miha Hauptman, tekmovalca resničnostnega šova Gostilna išče šefa ter MasterChef, ki sta v sodelovanju s Caterenig Glažuta poskrbela za odlične slaščice in otrokom še polepšala večer.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZayn Malik ima novega
Naslednji članekBlac Chyna hoče novo ime, ki bo idealno za Kardashianov klan!