Letos je oddaja MasterChef Slovenija res polna presenečenj. Včerajšnji izid tekmovanja je pustil mnogo odprtih ust, saj kaj takšnega res nihče ni pričakoval.

Štirje najboljši tekmovalci so se pomerili v Mistery box izzivu. Najprej so morali pripraviti predjed, Špela in Bojan sta se oba odločila pripraviti pašteto, medtem ko sta Sanja in Anže pripravljala toplo predjed. Sodniki so bili navdušeni, prav nihče jih ni razočaral, zato so se v drugi krog izziva odpravili vsi štirje tekmovalci.

Drugi Mistery box je od njih zahteval, da iz zelo preprostih sestavin pripravijo glavno jed. Na videz preprosta naloga se je spremenila v nočno moro, saj so sodniki tokrat zahtevali več od tekmovalcev. Žal se ni izšlo za Bojana in Špelo, ki jedi nista pripravila po pričakovanjih. V tretjem krogu izziva sta tako tekmovala le še Sanja in Anže. Pripraviti sta morala sladico, a da zadeva ni bila prelahka, sta v boxu dobila pastinak in suhe jurčke, obe sestavini pa sta morala uporabiti. Pripravila sta dve vrhunski sladici, a prostor v finalu je bil le za enega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MasterChef Slovenija (@masterchefslovenija) on

Suhi jurčki so zmago prinesli Sanji in šokirali njo, sodnike in gledalce. Tako je simpatična Primorka postala prva finalistka šova MasterChef Slovenija 2019. Čestitamo!

Vir naslovne fotografije: MasterChef Slovenija FB profil

PREBERITE TUDI: MasterChef Slovenija: Bo on zmagovalec?