Včerajšnja oddaja MasterChef Slovenija je bila polna drama. Ena izmed tekmovalk pa je pokazala svoj pravi obraz in šokirala sotekmovalce, sodnike, predvsem pa gledalce.

Tekmovalci so se razporedili v skupine in morali pripraviti torte. Vsaka skupina je dobila eno izmed slavnih tort. A da bi tekmovanje bilo bolj zanimivo, so iz skupine morali izločiti najšibkejši člen in ga poslati v drugo skupino. Maša, Žiga in Natalija so bili skupaj v skupini, a Natalija je že takoj vedela, da jo bo vodja (Maša) poslala v drugo skupino, zato jima jo je grdo zagodla. Počasi je pripravljala biskvit za torto Črni gozdiček, tako biskvit na koncu ni bil pravočasno pečen. Torta je bila polomija, zato sta se tekmovalca odločila, da je pred sodnike sploh ne dostavita.

Ob vsem dogajanju je Maša izrekla le, da obstajajo zelo pokvarjeni ljudje.

Torta – polomija

Zmagovalna skupina je imela srečo ali znanje?

Zmagovalna skupina Kimi, Blaž in Ljubislav (Rdeča skupina) je pripravljala Japonski cheesecake, ki je bila najbolj zahtevna torta, ki včasih ne uspe niti najboljšim chefom. A njim jo je uspelo pripraviti, čeprav so naredili mnogo napak. Bine jim je obljubil, da če bo dobra, jih sam odnese na balkon. Ker se zarečenega kruha največ poje, je rdečo skupino ob koncu oddaje nesel na balkon – no, pravzaprav je nesel samo Kimi, ki je dejala, da tega trenutka ne bo nikoli pozabila.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekGregor Čeglaj: Kdo je lepotica, s katero sta se sprehajala z roko v roki
Naslednji članekLuka Jezeršek: Ojej, to sladico mu je uspelo narediti šele v 10. poskusu!!!