Matej Rokavec se je v šovu Ljubezen po domače boril za srce Mihaele Krajnc. Dobesedno je pometel s konkurenco in postal njen izbranec. Navdušenja ob izboru ni mogel skriti in izgledalo je, kot da sta oba nadvse srečna in močno zaljubljena. Skupaj sta se odpravila v Ljubljano in raziskovala znamenitosti našega glavnega mesta. Res smo mislili, da se je med njima rodila ljubezen in da bosta ostala skupaj. Ampak … To kar vam bomo povedali sedaj, vas bo res presenetilo.

Matej Rokavec naj ne bi ostal z Mihaelo. Niti ni znano, ali sta dejansko kdaj bila v zvezi. Po spletnih omrežjih ‘vaške opravljivke’ govorijo, da naj bi našel srečo s Sentyo Tiyo Awbell. Simpatično Ljubljančanko, ki se je borila za srce Primorca Davida.

Vse skupaj so sicer le govorice, ki krožijo med oboževalci resničnostnega šova na družbenih omrežjih, ampak upamo, da bomo kmalu, o tem izvedeli kaj več, zato še naprej vneto spremljamo končni razplet oddaje Ljubezen po domače.

Čeprav smo močno presenečeni, smo veseli, da se je tudi v letošnji sezoni Ljubezen po domače rodila prava ljubezen. A to ni edina, skupaj sta ostala tudi ta dva golobčka.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUAUUU! Zagotovo niste vedeli, da ima Sebastian tako sexy brata
Naslednji članekKatarina Čas je v njegovem objemu srečna