“Kar naenkrat sem se počutil osamljen,” pravi Matjaž, ki je bil v preteklosti tudi menedžer lepotičke Sanje Grohar in ki so ga v času stiske zapustili marsikateri prijatelji in tako pokazali svoj pravi obraz: “Mnogo ljudi, s katerimi sem se prej družil, so nekje poniknili. Zabolelo me je predvsem dejstvo, da so ljudje izkoristili moje prijateljstvo za lastno korist. Ne morem verjeti, da so ljudje lahko tako pokvarjeni. V naprej te obsojajo za nekaj in te niti ne vprašajo, kaj je narobe.”

Matjažu pa je na pomoč priskočilo njegovo bivše dekle Tamara Popovič, za katero Matjaž pravi, da kljub temu, da nista več par, se nanjo lahko vedno obrne: “Ona je oseba, ki me zelo dobro pozna in mi je takoj ponudila pomoč. Zaradi tega sem ji hvaležen. Še danes jo imam rad in jo cenim ter spoštujem. Je oseba, na katero se lahko zanesem.”

Tamara pa ni edina oseba, ki mu je prisluhnila v teh težkih časih in mu ponudila svojo roko. Prijateljico je namreč našel tudi v manekenki Sabini Remar.

“Je zelo dobra oseba in vredna zaupanja. V zadnjem času se tudi pogosto druživa in mi pomaga pri tej osebni stiski. Sabina Remar je odlična oseba in ni niti najmanj tisto, kar nekateri mediji negativno zapisujejo o njej. Hvaležen sem ji za njen čas.”

Veliko njegovih tako imenovanih prijateljev je del slovenske estradne scene in kot kaže, med njimi ni veliko tistih, ki so pripravljeni pomagati prijatelju v stiski: “Kar se tiče pa slovenske estrade, pa lahko povem samo to, da je veliko umazanega zakulisja. Veliko ljudi je pokvarjenih in gledajo le na lastne interese. O tem bom pa kdaj drugič.”

Človek resnično šele v težkih časih spozna, kdo je njegov pravi prijatelj in kdo gleda le na lastne interese in to je ugotovil tudi Matjaž. Kljub težki izkušnji pa smo prepričani, da se bo vrnil na pravo pot v življenju, tokrat ob pomoči iskrenih in dobrih ljudi! Sam se je zaposlil z delom in s sovoditeljico Aneto jutri pripravljata prvo oddajo Razkrito, ki se bo odvrtela na radiu Zeleni Val – Grosuplje in v kateri bosta tokrat gostila pevko Kristino.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBrad Pitt: Gledali ga bomo pet minut dlje
Naslednji članekVROČI TRAČI: Omar obul kopačke in prijel za kitaro