Meghan Markle s svojim očetom Thomasom ni govorila že od svoje poroke. Vir blizu nje je izdal, da je Meghan zelo prizadeta, saj je oče ne upošteva in še naprej ameriškim in britanskim medijem podaja svoje intervjuje in s tem celo služi.

PREBERITE TUDI: Mati Meghan Markle se pripravlja na selitev v London

Thomas se bolj trudi govoriti z mediji kot pa z Meghan

Meghan bi s svojim očetom že spregovorila, če bi se le-ta malo bolj potrudil. Thomas si namreč vzame veliko časa, da govori z mediji, če bi le toliko energije vložil tudi v to, da bi govoril z Meghan zasebno, bi se Meghan morda omehčala.

Pri tem vir tudi trdi, da ni res, da je Thomas ne more doseči. Thomas bi z Meghan namreč lahko stopil v stik preko njene matere Dorie Ragland. “Thomas točno ve, da je Doria v stiku z Meghan in če bi resnično želel, bi preko nje lahko prišel v stik s hčerko. Lahko bi ji poslal pismo, ki bi ga Doria prenesla Meghan“. Žal pa to ne prinaša denarja in slave, kot mediji, s katerimi govori Thomas, zato bo svojo zgodbo vlekel, dokler bo le lahko.

Le kdaj bo spoznal, da bo s tem popolnoma uničil odnos s svojo hčerko in da se bo le ta pripravljena pogovoriti z njim, ko jo bo nehal javno blatiti?

PREBERITE TUDI: Meghan Markle z očetom ni govorila že 10 tednov

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime