“Firma”, kot mnogi upravičeno imenujejo britansko kraljevo družino, je Oprah leta 2018 preprečila, da bi opravila intervju z Meghan Markle, preden se je poročila s Harryjem, vojvodinja pa je zdaj pred objavo velikega intervjuja z Oprah razkrila, kako so jo kraljevi člani utišali.

Danes ob dveh zjutraj je bil na sporedu najbolj pričakovani intervju na svetu – princ Harry in Meghan Markle z legendarno voditeljico Oprah Winfrey. Meghan je v objavljenih napovednih intervjuja priznala, da jo je kraljeva družina utišala, potem ko se je Oprah spomnila, kako je dvor zavrnil njeno zahtevo za intervju z Meghan leta 2018, preden naj bi se poročila s Harryjem. Vojvodinja Sussexa je pojasnila, da je Buckinghamska palača prisluškovala njenim telefonskim pogovorom z Oprah, ko so izvedeli, da si voditeljica želi intervju, piše entertaintimes.com.

Meghan je zdaj prvič odkrila, o čem je doslej morala molčati, kako ji je dvor omejeval izražanje misli in nadzoroval ‘vsak njen korak ‘. Povedala je, da so bili v sobi prisotni ljudje iz oddelka za odnose z javnostmi iz Buckinghamske palače, medtem ko je imela telefonski pogovor z Oprah, in ji vnaprej ‘svetovali’, naj zavrne intervju. Priznala je, kako vesela je, da je bila končno osvobojena vseh kraljevskih pravil in protokolov in je povedala, kaj ji je ležalo na duši in srcu.

Prejšnji članekBorut Pahor se je ob tem dogodku vrnil nazaj v srednješolske dni
Naslednji članekManca Špik v opravi, ki je nismo vajeni