Palača si še ni opomogla po bombastičnem intervjuju z Oprah Winfrey v začetku marca letos, Meghan Markle pa že pripravlja novega. Po poročanju revije New Idea je 39-letna nekdanja igralka v prvem intervjuju s tri leta mlajšim možem princem Harryjem ravno pripravljala teren za svoj samostojni obisk, v katerem bo tarča drug družinski član.

“Vsi vemo, da Meghan rada občasno vrže bombo v medije in opozori nase seveda na škodo kraljeve družine. Trenutno prijateljem sporoča, da jo bo princ Charles odstranil iz družinskega albuma, zato ji ni težko spet sedeti pred kamerami in uradno napovedovati, da tudi njena hči ne bo del te družine,” je za mediji povedal dobro obveščen vir. 

“Charles si izredno želi zgraditi kvaliteten odnos s Harryjevimi otroki, zlasti z vnukinjo, ki se bo kmalu rodila. Vedno si je želel imeti hčerko, prihodnjo vnukinjo pa vidi kot priložnost za izpolnitev dolgoletne želje,” je še povedal vir, ki je dodal, da naj bi bil novi intervju nekdanje igralke nekje poleti, po rojstvu hčere, katere prihod je nestrpno pričakovan.

Vir naslovke: Facebook.com
© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekPoglejte, kaj bi spet rada Saša Lendero
Naslednji članekNostalgija: Nika Zorjan se spominja svojega nastopa na Euroviziji 2015