Deli

Ameriška igralka Meghan Markle, ki je osvojila srce princa Harryja, se ni udeležila sobotne poroke Pippe Middleton, ampak se je princ nanjo odpravil brez nje.

Za to naj bi bilo nekaj razlogov: menda par ni želel izpostavljenosti in tega, da bi mediji ponovno namigovali na njuno zaroko. Govori se tudi, da je bilo nenapisano poročno pravilo, da se poroke ne smejo udeležiti neporočeni pari, le zaročeni ali zakonci. Drugi viri pravijo, da se Meghan uradnega dela ni udeležila, ker bi prevzela pozornost in namesto Pippe polnila številne naslovnice medijev. Se pa je Harryu pridružila na večerni zabavi, kjer ni bilo paparacev.

Čeprav ni zasenčila Pippe, naredila kiks?!

Čeprav je Meghan ravnala pametno in s svojo prisotnostjo na obredu ni želela zasenčiti Pippe, naj bi zgrešila z obleko. Nekateri mediji pišejo, da je tja prišla v dolgi črni obleki s sončnimi očali in belo jakno, s čimer pa je močno zgrešila. Na vabilu za poročno zabavo je namreč pisalo, da morajo svatje nositi “black tie”, kar je izraz za večerno toaleto, ki se nosi po 7. uri zvečer. Za ženske to pomeni, da morajo priti v elegantnih večernih čevljih in elegantni večerni obleki. Danes ženske velikokrat oblečejo tudi vedno modno črno coctail obleko, a črno in kričeče barve za poroko strokovnjaki namreč odsvetujejo.

Nekatere kulture celo verjamejo, da črna na poroki prinaša nesrečo. Sicer je Julie Lamberg-Burnet, izvršna direktorica Sydneyske šole za protokol, dejala, da bi Meghanova s črno zgrešila pred desetimi leti, danes pa je pravilo, da se moramo na poroki izogibati črne in tudi bele (zaradi neveste), že zastarelo.

“Vsekakor ni bilo primerno nekaj dekad nazaj, danes pa je to sprejemljivo povsod,” je dejala. Meghan je sicer ljubiteljica črnih oblek.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.