V sredo je Meghan Markle v intervjuju za Variety prvič spregovorila o smrti priljubljene kraljice.

Na vprašanje, kakšen je bil proces žalovanja, je vojvodinja Suseška izrazila svojo hvaležnost za globalno podporo in da je lahko stala ob strani svojemu žalujočemu možu princu Harry-ju.

“Tako čudovito je pogledati dediščino, ki jo je njegova babica zapustila na toliko frontah,” je o kraljici dejala Meghan. “Vsekakor je v smislu ženskega vodenja najbolj sijajen primer, kako to izgleda. Čutim globoko hvaležnost, da sem lahko preživela čas z njo in jo spoznala. Bil je žalosten trenutek, toda moj mož, vedno optimist, je rekel: ‘Zdaj je spet združena s svojim možem,'” je dodala, pri čemer je imela v mislih princa Filipa, ki je umrl aprila lani v starosti 99 let.

Ko je razmišljala o tem, kaj se je naučila od pokojne monarhinje, ki je mirno zaspala 8. septembra v starosti 96 let, je Meghan rekla, da razmišlja o njunem prvem skupnem samostojnem izletu leta 2018. Izrazila je globoko spoštovanje do preminule kraljice in deluje kot, da so vse zamere, ki jih je gojila do kraljeve družine kar naenkrat pozabljene.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMarjetka Vovk se je znašla v “izrednih razmerah”
Naslednji članekPoglejte, kakšno drastično spremembo je naredila Nastja Gabor, zaročenka Luka Basija