Meghan Markle je v tretjem tromesečju skrivoma odletela v New York, saj so tam zanjo organizirali zabavo za prihod otroka.

Nek vir je za Harper’s Bazaar izdal, da je Meghan obisk čez lužo načrtovala že pred meseci. To naj bi bila odlična priložnost, da se pred prihodom otroka še podruži s prijatelji, preživi čas v mestu, ki ji je ljub in z njimi deli te dragocene trenutke.

Letenje na lastno odgovornost

V tako visoki nosečnosti je namreč letenje odsvetovano oziroma poteka na lastno odgovornost, Meghan pa je bilo že kaj kmalu po tem, ko se je izvedelo, da je noseča, s strani kraljice odsvetovano, da se odpravi na letalo. Tako se na primer ni udeležila niti velike poroke Priyanke Chopra in Nicka Jonasa. Je pa Priyanka prišla na njeno zabavo, na katero je priletela iz londonskega tedna mode.

PREBERITE TUDI: George Clooney svari pred napadi na Meghan Markle

Roza vrtnice izdale, da bo punčka?

Meghan je tako včeraj popoldan v krogu bližnjih prijateljic, ki jih je bilo 15, imela zabavo za otroka, ki je potekala v hotelu The Mark, tja pa so prinesli tudi veliko spomladanskih šopkov, med katerimi je bilo precej rožnatih, tudi nežno roza vrtnic. So tako izdali, da Meghan pričakuje punčko? Na zabavo je ekipa floristov prinesla tudi pomarančevec, ki po tradiciji simbolizira blaginjo, veselje in srečo.

Pred hotelom je bila poostrena varnost, tja pa so nosili tudi veliko daril, med drugim je prvo darilo prispelo v obliki velikega paketa – otroške posteljice. Ob četrti uri popoldan so pričele prihajati prve prijateljice, pred zabavo pa je njena soigralka iz Suits, Abigail Spencer, zanjo v drugem hotelu organizirala še kosilo.

Zvečer je na zabavo v hotel prispela tudi Serena Williams. Meghan se je nato okoli 19. ure, z njo, Abigail, Jessico Mulroney, Misho Nonoo in Markusom Andersonom, odpravila na večerjo v restavracijo The Polo Bar. Vojvodinja je v New Yorku že nekaj dni, kjer se druži z najboljšo prijateljico Mulroneyjevo. V soboto je v SoHu obiskala restavracijo Laduree, v kateri si je privoščila makrone in čaj, saj je pred časom izdala, da uživa v slaščicah. Med bivanjem v New Yorku se je seveda podala tudi po nakupih in menda nakupila veliko otroških oblačilc.

To pa še ni vse … Meghan bo v Angliji imela še eno zabavo za prihod kraljevega dojenčka, po tem, ko se vrne z uradnega obiska v Maroku. Očitno bo vojvodinja “leteča” vse do konca …

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime