Po tem, ko je Melanija Trump videla, kako je bivše dekle njenega moža Donalda Trumpa, Kara Young, zapuščala njegovo stanovanje v Trump Tower, je zaključila njuno razmerje, je navedeno v novi knjigi z naslovom ‘The Trump White House: Changing the Rules of the Game‘, ki jo je napisal Ronald Kessler.

Ni ji bil dolgo zvest

“To je bilo le nekaj mesecev po tem, ko sta se spoznala, kar je bilo septembra 1998. Melania je imela namen iti skupaj z njim na letalo v luksuzno letališče Mar-a-Lago. Zato je šla v njegov Trump stolp, od koder pa je ravno prihajala manekenka Kara Young, ki je bila z Donaldom pred Melanijo skoraj 2 leti,” je povedal Kessler. “In Melania je takrat takoj prekinila z njim.”

PREBERITE TUDI: EKSKLUZIVNO! Melania Trump z Donaldom ne želi deliti spalnice

“Vseeno ji je bilo za njegove milijone ali prelepi Mar-a-Lago ali čudovito stanovanje,” je nadaljeval Kessler. “Preprosto je prekinila z njim in naročila, naj pošljejo njena oblačila nazaj iz Mar-a-Laga. Poklicala je njegovega osebnega služabnika Tonyja Seneala in mu naročila, naj njena oblačila pošlje nazaj. Sicer jo je Donald v roku enega tedna prepričal, da je vrnila svoja oblačila nazaj v Mar-a-Lago, a to pove dosti o njenem značaju. To je impresioniralo tudi Donalda.”

Uspelo mu jo je prepričati

Kljub temu dogodku sta se Melania in Donald januarja 2005 poročila. Dobro leto dni kasneje, 12. marca 2006 pa sta dobila prvega in edinega otroka, sina Barrona.

PREBERITE TUDI: Victoria Silvstedt: “Melanija ne zna govoriti, ker se premalo druži!”

To pa ni prvič, da je bil Donald osumljen neprimernega vedenja in odnosa do svoje žene. Oglasila se je tudi porno zvezdnica Stormy Daniels, ki vztrajno trdi, da je imela afero z Donald leta 2006, ravno nekje takrat, kot je bil rojen Barron.

Knjiga, ki razkriva marsikaj, kar Trumpovi, sploh Donald, skrbno skrivajo, je izšla 3. aprila.

PREBERITE TUDI: Melanija Trump ima svoje mnenje