Mike in Nataša Bergant tekmujeta v šovu Super par. Po zadnji oddaji je na udaru predvsem Nataša, za katero so zlobni jeziki dejali, da je brez čustven.

Mike, ki je danes precej drugačen, se je odločil, da bo spregovoril o svoji ženi in se ji postavil v bran. V obširnem zapisu na družbenem omrežju je pojasnil, kakšna ženska je in kaj vse je v življenju dosegla. Dobro pa jima kaže tudi v šovu, saj sta še nazadnje bila v vodstvu pred ostalimi pari.

Lepo je napisal. Vir: Facebook.
Lepo je napisal. Vir: Facebook.

“Zelo sem ponosen na svojo ženo. S svojo zagnanostjo je v zadnjih lahko rečem cca 25 letih pomagala mnogim ženskam, da so se postavile na prvo mesto, se začele ceniti, delati na sebi, verjeti vase in še bi lahko našteval.

“To vrsto zagnanosti bi lahko opisal tudi kot “tough love”, torej ljubezen ki je tako močna do ljudi da jim poves tudi kaj kar ves da jim ne bo všeč, veš pa tudi da je to njihova šibkost in hkrati priložnost za rast.
Pa mimogrede, pomagala je tudi meni na podrocjih, kjer sem bil šibek.
Zavedava se, da marsikoga ta zagnanost odbije ali mu gre na živce. Ampak iskreno iz srca, vsem ki jo primitivno (če se lepo izrazim) komentirate, svetujem da se raje obrnete nanjo za nasvet. Boste imeli več od tega tudi zase v življenju. Ker midva greva naprej v vsakem primeru.Pa lepe pozdrave od moža ki ima ženo brez čustev ta je pa zmagovalna,” je zapisal.

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTole je mož Savini Atai storil po treh letih. Mi smo presenečeni
Naslednji članekAleš Ciuha (Poroka na prvi pogled) pokazal, kako zahtevno delo ima in tja peljal tudi svojo ženo