Nekdanji boksar Mike Tyson je eden največjih in najbolj uspešnih težkokategornikov vseh časov, a tak šport – oz. dandanes vsak profesionalni šport – na telesu pusti posledice. Ekstremni športi puščajo hude posledice na zdravju in Mike Tyson ni nobena izjema. Trpi namreč za hudimi kroničnimi bolečinami.

Sintetična farmacevtska zdravila imajo seveda hude stranske učinke, ki povzročijo še več težav, zato si, tako kot mnogi, bolečine lajša z naravno in zdravilno marihuano. O tem je že večkrat odkrito spregovoril, saj mu je pomagala že tekom kariere.

PREBERITE TUDI: Tyson ujel ženo med seksom z Bradom Pittom

Odpira ranč

Sedaj pa bo, zahvaljujoč legalizaciji marihuane v Kaliforniji, odprl ranč, ki bo prijazen uporabnikom marihuane. Temu bo namenil kar ranč, kjer se bodo lahko zbirali uživalci oz. kadilci marihuane, se sproščali in izobraževali o tej izjemni rastlini.

Tysonov ranč bo imel tudi glamping, kabine, proizvodnjo hrane, ki bo vsebovala marihuano, trgovino z izdelki iz marihuane in amfiteater. Ranč je menda že v izdelavi, lokacija pa bo kakih 180 m stran od Los Angelesa.

PREBERITE TUDI: Se je boksar Mike Tyson lotil Brada Pitta?

Dobrodošli tudi raziskovalci

Na ranču bo tudi šola “Tyson Cultivation School,” v kateri bodo raziskovalci lahko izvajali eksperimente in raziskave z uporabo najbolj naprednih tehnologij ter se učili najboljših načinov, kako pridelati kar najbolj zdravo in optimalno marihuano.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGovorice: je v resnici Tyga oče hčerke Kylie Jenner?!
Naslednji članekPlesalec iz Zvezde plešejo se je zaročil