Deli

Poleti 2016 je film Poredne mame po vsem svetu navrgel prek 180 milijonov dolarjev. Glavne junakinje Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) in Carla (Kathryn Hahn) so predstavljale svobodo. Svobodo, da kaj zavoziš. Svobodo, da se res potrudiš, pa še vseeno zavoziš. Pravo olajšanje je bilo videti, s kakšno iskrenostjo je lahko mama upodobljena na velikih platnih.

Poredne mame 2: Božič to iskreno upodobljeno resnično mamo zdaj povedejo v božične praznike.

Naše tri podcenjevane in preobremenjene mame se tokrat uprejo izzivom in pričakovanjem največjega preizkusa za sleherno mamo: BOŽIČA. Kot da skrb za to, da svojim družinam ponudijo kar se da najbolj popolne praznike, še ni dovolj, morajo ob ustvarjanju božičnega vzdušja gostiti in zabavati še lastne mame (Kikijino igra Cheryl Hines, Amyino Christine Baranski, Carlino Susan Sarandon). A ob koncu bodo Amy, Carla in Kiki pridobile nov uvid v to, kako praznike narediti posebne, in s svojimi mamami vzpostavile pristnejši odnos.

Najbolj pričakovano komedijo letošnjega leta POREDNE MAME 2: BOŽIČ si boste na velikih platnih lahko ogledali od 2. novembra dalje.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.