Skupina Pop Design je bila v zadnjem času znova na vrhuncu, ravno po zaslugi Mirana Rudana, ki je bil njihov glavni pevec. A Miran se je odločil, da je napočil čas, da se osredotoči na svojo lastno kariero, zato je skupino zapustil.

Miran Rudan, Miran Rudan je zapustil legendarno skupino POP DESIGN
Miran Rudan se bo znova posvetil svoji samostojni glasbeni karieri. Vir: Instagram Miran Rudan

Pri odločitvi in podpori na novi glasbeni poti, sta se mu pridružila tudi  dva najbolj prepoznavna člana sedaj že bivše skupine POP DESIGN. Skupaj z odličnim kitaristom Majem Vlašičem in bobnarjem Miho Recljem bosta del skupine Miran Rudan Band, ki bo nadaljevala začrtano glasbeno pot. Vse uspešnice, ki zaznamujejo glasbeno kariero Mirana Rudana in jih je občinstvo v vseh teh letih na koncertih  vzelo za svoje in so zaradi tega  že malodane ponarodele, bodo zaradi nove mladostne energije zagotovo zvenele še boljše in še bolj sveže. Nova ekipa pa tudi že pripravlja nove pesmi.

Prvi, ki je čestital Miranu na novi in obenem stari poti, je njegov glasbeni prijatelj iz Legend, Vili Resnik. Tudi Vili Resnik je konec devetdesetih let sprejel podobno odločitev. Zato ve, kako težko in odgovorno jo je sprejeti.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Ana Klašnja v kopalkah je nekaj, česar danes ne smete zamuditi
Naslednji članekBorut Pahor nasmejan kot že dolgo ne. Poglejte, kaj je bil razlog