Deli
Pred dnevi je Mirela med pogovorom z Draganom ugotovila, da s pritiskom na prsi ne more zaznati srčnega utripa.

Brez pretirane panike je nato kaj hitro ugotovila, da je to najverjetneje zaradi prsnih vsadkov, zdi pa se, da želi Mirela na vsak način govoriti o Marku in o tem, da se ji malo dozdeva, da jo on zunaj hiše ne čaka.

"Človeški odnosi so zapleteni," je razglabljala in se spet ni mogla izogniti misli na Marka, za katerega meni, da ima doma zdaj gotovo polno osvajalk. Sluti, da nekaj ni ok, saj se v hišo po izpadu iz šova nista javila le Marko in Dalibor, kar je Mirelo začelo močno razjedati.

Najprej je o svojih zlih slutnjah spregovorila z Jadranko, nato pa je oporo našla še v Alenu. Milo je jokala in se spraševala, kaj neki je narobe. "Rada bi le, da vem, sicer pa bo čas prinesel svoje," je razočarano ponavljala.

Njenim čarom pa še vseeno podlegajo drugi tekmovalci. Anže je pozno zvečer Mireli na dvorišču pihal na dušo. Zaupal ji je, da je za njega še vedno favoritka, a da ga je s svojim nezaupanjem razočarala. Povedal ji je, da mu je sedaj bolj všeč, ker se je nekoliko umirila. "Če bi bila cukr, bi te pojedel," ji je dejal. 

Marko je zunaj hiše dejal, da Mirele ne čaka, ampak bi rad, da se samo pogovorita. In kaj bo obrodil njun pogovor? 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.