Mirna Reynolds pravi, da je bilo grizenje nohtov njena razvada odkar pomni in da je poskusila vse možne načine, da bi se tega odvadila, a ni prav nič pomagalo. Mazala se je z grenkimi laki in kremami, a se je na koncu tudi tega okusa navadila.

»Enkrat mi je uspelo za cele 4 mesece, ampak potem sem spet podlegla skušnjavi. No in ko sem pač sprejela svoje pogrizene nohte kot del sebe in bila hvaležna, da vsaj obstajajo umetni, ki jih lahko nalepim, ko imam kakšne nastope in snemanja, je prišla v moje življenje Katja Fašink! Takoj me je kar direktno nahrulila, češ, kako je res neznansko grdo videti pogrižene ženske nohte, potem pa mi je ponudila svojo pomoč,« pravi pevka, ki je naprej dobila umetne nohte, ki jih je redno hodila negovati, dokler pod njimi niso zrastli njeni dolgi nohti.

»Od takrat naprej vsak teden hodim h Katji na nego, ker je edina rešitev, da so res vedno brezhibno urejeni, brez ene napake, ki bi me začela živcirati do te mere, da jih spet pogrizem. Strastne ”grizalke nohtov” me gotovo razumejo, vesela pa sem, da me razume tudi Katja Fašink in mi pomaga, da mi ni več treba skrivati rok, kar sem prej vedno avtomatsko počela,« je še dodala Mirna, ki sedaj nohte redno neguje v salonu Cat.

Prejšnji članekJustin Timberlake razkril svoj največji strah
Naslednji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?