Mirna v pesmi Kavboj prepeva o sanjskem moškem, ki ima seveda vse tisto, kar je puncam všeč. Vodilo njene samostojne kariere je tako še vedno zabava na tisoč in en način, vse skupaj pa povezuje njen prepoznavni vokal.

Čeravno Mirna prav zaradi dvoumnih besedil večkrat polni stolpce rumenih medijev s takšnimi in drugačnimi trači, pa pravi, da se požvižga na vse in v resnici najbolj uživa takrat, ko stopi na oder ali piše besedila. “Všeč mi je, če vsako besedilo pušča več različnih interpretacij, vsak pa si lahko na koncu ustvari svojo,” pravi o zadnjem singlu Kavboj. Mladost, vihravost, našpičen jezik in humor iz vsakdanjega življenja tako prenaša tudi v svoje skladbe. Kavboj pa bo kmalu dobil tudi vizualno podobo v obliki videospota, ki je te dni že v nastajanju.

Mirna je prepričana, da je v vsakdanjem življenju ljudi toliko skrbi in stresa, da je odvečno energijo najbolje sprostiti na zabaven način skozi glasbo, in tega se tudi sama drži. Single Kavboj v prepoznavni pop maniri je tako namenjen predvsem zabavam in je kot nalašč za poletni čas. In čeprav je bilo na njenem spisku tokrat kar nekaj skladb, se je na koncu, v zadnjem hipu, odločila, da najprej predstavi prav Kavboja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLily Allen pijano odnesli z zabave
Naslednji članekMadonna prihaja v Zagreb!