Pod imenom Miro Design ustvarja ambiciozni modni oblikovalec Miro Mišljen, ki si je med slovenskimi in tujimi zvezdniki pridobil že številne oboževalce. Tokratna revija pa je bila nekaj posebnega, saj je oblikovalec združil moči s plesnim koreografom Igorjem Jelenom Iggyem. Ob modni pisti so bile postavljene tri postelje, na katerih so se mladi brez sramu predajali spolnim užitkom.

Sicer pa je bila večina gostov ob včerajšnjem modnem dogodku šokirana, saj so tla pod nogami vseh zbranih spominjala na veliko zbirališče odpadnega papirja, česar v eni najbolj prestižnih dvoran v Sloveniji sicer doslej nismo bili vajeni.
 
Na eni strani skromnost in umazanija, na drugi lepota, ki izžareva neizmerno mero bogastva dva svetova, ki ju Miro Mišljen s svojo blagovno znamko Miro Design pojmuje kot eno. “Ni razlik med ljudmi. Vsak človek v sebi nosi nekaj dobrega. Zakaj bi eni sedeli in preostali stali, če lahko vsi stojijo. Zakaj bi bil nekdo tiho, če ima pravico povedati svoje. Zakaj bi nekdo skrival svoje ideje samo zato, ker so zelo drugačne od preostalih in se boji odziva okolice. Biti drugačen je vizija, ki ji vestno sledim pri svojem delu. Vsi smo si enaki, a vsak drugačen in ravno ta drugačnost odpira nove možnosti tudi v slovenski modni industriji.”

Kot uvod v večerno harmonijo se je prvič v vlogi kreatorke s kolekcijo Miro TheKid predstavila priznana slovenska manekenka in model Jana Koteska. “Navdih za kreacije sem črpala iz sebe, končni rezultat pa je prispodoba mojih večletnih modnih popotovanj doma in v tujini.”

In koga vse smo ujeli na reviji?
Nove modne kreacije so si ogledali oblikovalca Milan Gačovnik in Erik Maj Potočnik, lepotička Alma Brdžanović, trenutno najbolj vroča oblikovalka pri nas Nina Šušnjara, Playboyeve zajčice, manekenka Iris Mulej, ki je s seboj pripeljala svojega zvestega kužka in fanta Črta, radijski voditelj Gregor Bolčina, med modeli, ki so predstavili njegova oblačila, pa sta nosili tudi Tjaša Kokalj in Natalija Osolnik.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Beyonce pokazala spodnjice in celulit
Naslednji članekMichael Bublé – Haven’t Met You Yet