Miša, ki je pri 29 letih rodila hčerko Ulo, je imela pred zakonom s Silvanom Furlanom samo eno resno zvezo, ki je trajala od njenih 17 pa do 24 let. Čeprav sta se s soprogom razšla, zatrjuje, da ga je vedno spoštovala, a se žal ni izteklo, ker je v njunem odnosu postalo zadušljivo. Oba sta bila prevelika perfekcionista …

Ravno v tem času, ko se je pojavila kriza v zakonu, je vzela v roke knjige za duševno rast in si priznala, da ni 100 procentna, ampak kvečjemu samo 60, 70% ter si nehala očitati, če je kakšno stvar preložila na naslednji dan.

Z Ulo, ki bi skoraj postala Juta, sta imeli vedno iskren odnos, tako je Uli na slikovit način predstavila spolnost, poudarjala pomen kondomov ter ji tudi vedno odkrito povedala, ko je šla z nekom na zmenek.

Miša, ki priznava, da si je vedno želela še kakšnega otroka, je izdala, da je bila Ula načrtovana, da sta s Silvanom strmela v okna otroške bolnišnice, ki so bile polepljene z risbicami in odločitev je padla. Ko sta izvedela srečno novico, sta oba zajokala od sreče. Čeprav je Miša slutila, da ima punčko, sta za vsak slučaj izbrala tudi moško ime… Gal bi bil.

Razkrila je tudi anekdoto: ko je Ula privekala na svet, jo je mlada mamica stisnila k sebi in ji rekla: ‘Moja Ula’, babica pa je vse skupaj narobe razumela, češ, da jo je komaj dobila, pa jo že ozmerja z mulo. Kakorkoli že, Ula je zanjo pravi zaklad.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBar Rafaeli je pregloboko pogledala v kozarec
Naslednji članekSrečanje ‘Somrakovcev’ na ‘Comin-Con’