Miša Molk je iskreno spregovorila o svojih zdravstvenih težavah, ki jih je bržkone povzročila starost.

Slovenska temnolasa diva, ki vedno navduši s svojimi zapisi, je tokrat brez dlake na jeziku povedala, kaj vse jo je začelo pestiti z leti in kako staranje pravzaprav zgleda.

“Leta…, ta leta…, saj še kar lepo in umirjeno curljajo, ker te ne napade vse naenkrat. Najprej malo podaljšaš krilo, zamenjaš šminko, zvišaš dekolte, izostriš pozornost in znižaš pričakovanja. Zardevanje mine, oklevanja je manj. Nestrpnost do nesmislov se sicer igličasto zaostri, ampak za neumnosti in blebetanja pa ne dviguješ več sredinca. Prepirati se ti več ne da, zapletati se v konflikte še manj, lesti komu v rit pa sploh ne. Razumeš več kot včasih. 
Je pa res, da malo slabše vidim. Niti nisem vedela, da tako slabo, če me ne bi na to opozorila okulistka, in vprašala, a kar brez očal hodite. Ne vidim dobro ne na daleč, ne na blizu. Okej, razumem. A ja, sivo mreno imam tudi, hmm. To pa bo nekaj z leti povezano. Se spomnim moje Betke, mame, ko si je šla že v kar poznih letih operirati sivo mreno in potem snela očala, jaz si jih pa še dobro navesila nisem. A tako bo zdaj šlo? Torej nizke petke niso le moda, ampak moja nuja, da se ne spotaknem, ker slabo vidim? Pa cilinder, da imam. A zato gledam filme z rahlo sklonjeno glavo in malo izpod čela berem podnapise?
Ne gledam pa več izpod čela moškega, ki mi je všeč, ampak naravnost v oči. To je pa dobro, da je namreč nekam poniknila tista dekliška sramežljivost, ki si nevede vedno potapka ustnice, namesto, da bi kaj rekla… Zdaj se moji prsti ustavijo na ustnicah, ko nekaj res, zelo za res poslušam, kot da bi želela preprečiti moj nenadzorovani vpad v besede govorečega. Ni tako švoh nabirati leta, sicer bi bilo vse po starem. In prav s tem bi zapravljali leta.” je zapisala in navdušila svoje oboževalce.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSe še spomnite Jana Kneza (Kmetija)? Poglejte, kaj počne danes in kje se nahaja trenutno
Naslednji članekSta se Anja Širovnik in Kaja Casar na Tenerifih sprli?