Deli

“Ne razumem, zakaj so vse igralka vznemirjene zaradi lezbičnih scen. Veliko lažje poljubim dekle, saj so te scene veliko bolj sproščene, na koncu snemanja pa se temu vedno sladko nasmejimo. Z moškimi zna biti včasih kar napeto,” je izjavila igralka.

Mischa ima lezbične izkušnje iz popularne serije “The Orange County” ter filma “You and I”, v katerem je igrala ameriško najstnico, ki se med koncertom ruskega lezbičnega benda “t.A.T.u.” zaljubi v Rusinjo.

Potem ko je po številnih škandaloznih izjavah v ameriških medijih končala na psihiatriji, se je igralka nedavno vrnila kot prerojena. No, svoje psihiatrično zdravljenje še vedno opravičuje z zobobolom. “Čeprav se imela v bolnišnici zelo zahtevno operacijo zoba, se od igralke pričakuje, da se v najkrajšem možnem času vrne v službo. Sama tega nisem bila sposobna. Operacija, ki me je zelo izčrpala, in stres, ki sem ga bila deležna v službi, sta me pripeljala na psihiatrijo. No, glede na vse, to sploh ni presenetljivo,” zaključuje Mischa Barton.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.