“Ne razumem, zakaj so vse igralka vznemirjene zaradi lezbičnih scen. Veliko lažje poljubim dekle, saj so te scene veliko bolj sproščene, na koncu snemanja pa se temu vedno sladko nasmejimo. Z moškimi zna biti včasih kar napeto,” je izjavila igralka.

Mischa ima lezbične izkušnje iz popularne serije “The Orange County” ter filma “You and I”, v katerem je igrala ameriško najstnico, ki se med koncertom ruskega lezbičnega benda “t.A.T.u.” zaljubi v Rusinjo.

Potem ko je po številnih škandaloznih izjavah v ameriških medijih končala na psihiatriji, se je igralka nedavno vrnila kot prerojena. No, svoje psihiatrično zdravljenje še vedno opravičuje z zobobolom. “Čeprav se imela v bolnišnici zelo zahtevno operacijo zoba, se od igralke pričakuje, da se v najkrajšem možnem času vrne v službo. Sama tega nisem bila sposobna. Operacija, ki me je zelo izčrpala, in stres, ki sem ga bila deležna v službi, sta me pripeljala na psihiatrijo. No, glede na vse, to sploh ni presenetljivo,” zaključuje Mischa Barton.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime