V Šempetru pri Novi Gorici je potekala prav posebna dobrodelna akcija, ki se jo je udeležila tudi naša Miss Universe Sara Savnik.

Sara je znana po svojem velikem in dobrodelnem srcu, zato ni nič nenavadnega, da je kljub zelo napornem urniku našla čas in za dobrobit novorojenčkov in mamic prijela v roke pleskarski čopič in valček.

Humanitarne akcije "Prepleskajmo porodnišnico", ki jo je organizirala Obrtna zbornica Nova Gorica, s podporo novogoriških podjetij, se je Sara skupaj z njenimi naslednicami izbora Kraljica Vrtnic Hano, Kristino in Matejko oprijela brez zadržkov.

Za vse tiste, ki ne veste … Sara je prva Kraljica Vrtnic in prav s tem kraljevim lepotnim nazivom so se ji odprla vsa vrata v manekenstvu in lepotnih izborih.

"Ker tudi doma pri prenovah pomagam pri barvanju sten, mi res ni bilo težko  v roke prijeti valček in poprijeti za delo. Super občutek je, ko veš, da si naredil nekaj dobrega za nekoga. In nič ne te ne stane, če nekomu pomagaš – prav nasprotno – polepša ti dan," je svoje vtise komentirala Miss Universe Sara Savnik.

loading ...


Zadnje novičke

Prejšnji članekGigi – končala z Jonasom, sedaj napadla Zayna?!
Naslednji članekKdo bo v družini Jolie-Pitt za Zahvalni dan skuhal večerjo?